Yozgat Bozok Üniversitesi

ETKİNLİKLER

Gastronomi Günleri Etkinliği Düzenlendi

Otel lokanta ve ikram hizmetleri bölümü “Aşçılık Programı” mutfak atölyesinin kurulum sürecinin tamamlanmasıyla birlikte bölüm öğretim elemanlarının organize ettiği gastronomi kariyer günleri etkinliği kapsamında “Meridia Beach Hotel Soğuk Mutfak Şefi Hasan KALAY” misafir edilmiştir. Dünya ve Türk Mutfağından örneklerin hazırlanarak sunulduğu etkinlikte çeşitli soğuk ordövrlerin yanında Sushi yapımı ve tadımı büyük ilgi görmüştür. Aşçılık programı öğrencilerinin tamamının katıldığı etkinlikte farklı pişirme tekniklerini de öğrencilere gösterilmiştir. Daha sonraki dakikalarda Şef Hasan KALAY öğrencilerle aşçılık mesleğinin bugünü ve geleceği konusunda sohbet ederek keyifli dakikalar geçirmişlerdir. Ekinliğe katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY ve Yozgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Berkant GÜNER,  Şef Hasan KALAY ve aşçılık programı öğrencileriyle sohbet ederek yapılan yemeklerin tadımını gerçekleştirmiştir.

Daha fazla görsel için tıklayınız.

2.12.2021 13:00