YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

YOZGAT MYO’DA MEZUNİYET HEYECANI

Yozgat Meslek Yüksekokulu 2020-2021 dönemi mezunları için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi. 24 Eylül Cuma günü Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, YÖBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, YÖBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, YÖBÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, Yozgat MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Güner Berkant, MYO hocaları ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler ile aileleri katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan törende ilk olarak kürsüye okul birincisi olan Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencisi İsmail Hamdi Kızılkaya çıktı. Mezuniyet kütüğüne okul birincisi olarak plaket çakan Kızılkaya, kendisinin gelişimine katkı sunan hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

“İyi Bir İnsan Olun”

Yozgat MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Güner Berkant da “hayatın değişimlerine uyum sağlayın, kaynaklarla kendinizi güncelleyin ve gelişimi sürekli kılın” tavsiyesinde bulundu. Berkant, “hepsinden önemlisi, iyi birer insan olun, iyi bir vatandaş olun, topluma katkı sunun ve iyi bir meslek erbabı olun” diye konuştu.

Rektör Karadağ: İnanırsanız Mesleğinizde Çok Başarılı Olursunuz

Öğrencilere seslenen YÖBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, insan hayatında unutulmayan anlardan birinin mezuniyet töreni olduğunu belirtti, öğrencilerin bu haklı gururu yaşadığı anı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. YOBÜ olarak MYO öğrencilerinin aranan eleman olması konusunda gereken çaba ve gayreti gösterdiklerini vurgulayan Rektör Karadağ, “Geleceğin aranan elamanları için, her alanda yetişmeleri için elimizden geleni yaptık. Sizde azmedin, vazgeçmeyin. Yani sizler inanırsanız ve hedefleriniz olursa mesleğinizde çok başarılı bir grafik çizebilirsiniz.” dedi.

Prof. Dr. Karadağ konuşmasını, böyle evlatlar yetiştirdikleri için öğrenci velilerine ve MYO hocalarına teşekkür ederek tamamladı.

30.09.2021 15:26