YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

SMA HASTASI ESLEM FATMA İÇİN suSMAdık

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ ve nezdinde tüm üniversite yönetiminin, Yozgat ilinde bulunan SMA hastası bebek Eslem Fatma için yapılan yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Yozgat Bozok Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Sena SAYDAM ve öğrencileri, SMA hastası Eslem Fatma ALTINDAĞ yararına bir canlı müzik programı gerçekleştirdi. Düzenlenen ‘İyilikle Dolu Canlı Müzik’ gecesine, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Yozgat Meslek Yüksekokulu bünyesinde farklı bölüm ve programlarda öğretim gören öğrencilerden ilgi ve katılım yüksekti.

SMA hastası Eslem Fatma ALTINDAĞ yararına düzenlenen programa katılan, Yozgat Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Güner BERKANT, üniversite ve yüksekokul adına bilimsel, akademik ve kültürel faaliyetlerin çok kıymetli olduğunu, her zaman üniversite olarak da bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Öğrenciler, programa iştirak eden yüksekokul yönetiminin ve öğretim elemanlarının katılım ve katkısından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Erdoğan Akdağ Kampüsünde yer alan Bozok Sosyal Tesisler işbirliği, İşletme müdürü Günay KARAMAN ve Yozgat Meslek Yüksekokulu katkılarıyla düzenlenen gecede, organizasyonun her aşamasında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencileri görev aldı. SMA hastası Eslem Fatma bebeğe katkılarının olmasından mutluluk duyduklarını ve yeni deneyimler kazandıklarını kaydeden öğrenciler, yüksek duyarlılık göstererek gerçekleştirilen bu etkinliklerin devamı için de hazır olduklarını dile getirdiler.

Halkla İlişkiler ve İletişim dersi kapsamında Öğr. Gör. Sena SAYDAM tarafından sınav etkinliği olarak verilen afiş ödev çalışmasında 1. seçilen öğrenci Furkan KARAKAVAK’ın afişi, sosyal sorumluluk etkinliklerinin duyurumunda kullanıldı.SMA hastası Eslem Fatma bebek için sahne alan, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığıprogramı öğrencisi Şuayip BAŞER ve müzik grubu, yüksek performanslarıyla takdir ve beğeni aldı.  Öğr. Gör. Sena SAYDAM, öğrencilerin farkındalıklarının somut yansımasından mutluluk duyduğunu belirtti. ‘Eslem için suSMA’ denilen gece, üniversite basını ve yerel basının da desteği ile geniş kitlelere ulaştırıldı.

27.12.2021 16:56